Loading Photos

Ngee Ann Polytechnic

 

Material:

PVDF-coated PVC fabric

Client:

Ngee Ann Polytechnic

Scope of Work:

Design and build

Area:

350m²

Completion Date:

2006

Description:

With the convenience of librabry such as tables and chairs without the required silence and limited movements, the Nge Ann Polytechnic linkway allows the student to stay in campus by giving them additional 350m2 space to study.

It also provides suitable area for activities that may require more movements e.g.  group rehearsals and even eating and drinking as vending machines are available nearby. The fresh air and the greens surrounding the area may serve as destresser to the frequently pressured polytechnic students.

The students have been enjoying this priviledge for over 4 years now as the project was completed last 2006. Four years and still looking brand new as the use of PVDF fabric has made it more convenient and less expensive for being environmental resistant than paint and metal.